Szállítás

Szállítási költség

A www.magikhome.hu webáruház csomagolási és szállítási díja a megvásárolt árutól függ.

Kiszállítási feltételek

A megrendelt árut a szállítási cégnek a megrendelés leadását követő legközelebbi munkanapon adjuk át. A szállítási cég ezután kiszállítja az árut egészen Önhöz, a következő két munkanapon belül (a futár az árut 8:00 és 17:00 óra között szállítja ki, 17:00 óra után s hétvégén a futár nem kézbesít !!! ). Ez azt jelenti, hogy legkésőbb 5 munkanapon belül kapja kézhez a csomagot.

Mivel raktárunk készletei nagy mértékűek, nem történhetne meg, hogy a megrendelt termékek nem lennének raktárunkon. Abban az esetben azonban, ha mégis kiárusítanánk az Ön által megrendelt termékeket, mielőtt elintéznénk az Ön megrendelését, azonnal értesítjük Önt, s megegyezünk a további lépésekről.

A termék átvétele

Az áru átvételekor történő félreértések elkerülése érdekében kérjük, kövesse az alábbi utasításokat:

Abban az esetben, ha az áru átvételekor észreveszi, hogy a csomag szemmel láthatóan sérült (pl. ha lyukas vagy gyűrött a karton), ne vegy át azt! Vegye fel velünk a kapcsolatot, s megegyezünk a következő lépésben (tel.: +421 917 786 177 ; 8:00-tól 16:00-ig ér el minket). A futárnak igazolja, hogy sérülés miatt nem vette át az árut.

A csomagot kézbesítés után azonnal nyissa ki, s ellenőrizze le a tartalmát. Ne halassza későbbre az ellenőrzést, minél hamarabb szerzünk tudomást az áru esetleges sérüléséről, annál hamarabb tudunk javítani a kialakult helyzeten.

Abban az esetben, ha az árut átvette s rájön, hogy a termék szállításkor sérült meg, ne dobja ki a csomagolás egyik részét sem, beleértve a csomag kitöltését is, s haladéktalanul vegye fel velünk a kapcsolatot! Abban az esetben, ha az átvétel után két nap elteltével jelenti be nekünk a termék károsodását, nem tudjuk az Ön reklamációját pozitívan elintézni.

A termék reklamációjának teljes dokumentációját mi biztosítjuk, Önt legfelljebb a meghibásodott termék fényképeinek s becsomagolása módjának elküldésére kérjük meg. A közelebbi információkat mindig átadjuk Önnek.

 

Csomagszállítás

Egységes ár 1290Ft 

 

  

Copyright 2018 - 2024 © magikhome.hu